2018. január 28., vasárnap

Tavaszvárós


Annyira, de annyira jólesik, hogy kitartóan és kedvesen érdeklődtök, mikor lesz egy kis időm írni... mint látjátok, szinte lehetetlen megugranom ezt a kihívást mostanában, de továbbra sem adtam fel a reményt, hogy majd egyszer, nemsokára. :-)

Röviden beszámolva az elmúlt hetekről-hónapokról, leginkább annyit tudok írni, hogy ez az időszak minden nehézségével együtt életem egyik legszebbje. Az elsősökkel együtt minden napunk egy hatalmas kaland, amit hívhatnánk tanulásnak is, de miért tennénk, amikor inkább élmények sorozata az egész. :-) Rengeteget tanulok a hétköznapokból, hétvégenként pedig hivatalosan, a képzésen - és miközben ilyen kimerült még sosem voltam, tele vagyok azzal a sok-sok örömmel és lelkesedéssel, amit a kis osztályomtól kapok. És persze majdnem szétvet a büszkeség, hogy mennyire vidámak, nyugodtak, ügyesek, gyönyörűen számolnak, boldogan írnak, és olyanokat mondanak mindannyian, hogy alig várják a kézimunkaórákat :-) Ugye, megértitek, mekkora öröm éppen ez nekem? :-)

Azért persze tényleg nagyon nehéz közben egy kicsit élni is, ez látszik most a blogon, de annyira szeretném, ha talán majd egy kicsit rutinosabban már meg tudnám találni azt a módot-utat, hogy folytathassam az írást, ha ritkábban is, de ugyanazzal a szeretettel, ahogy eddig is, mindig...

És mi adhatna ehhez energiákat, ha nem az, hogy mégiscsak elkezdtünk közelíteni a tavaszhoz? Én legalábbis most már hóvirágbabákat készítettem az évszakasztalra :-)


9 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök, hogy jó ott neked a suliban. És köszönjük szépen, hogy nekünk is szenteltél egy kicsit az idődből! :)
  És természetesen a hóviráglányok is örömet szereztek nekem - gondolom másnak is. :)
  Angéla

  VálaszTörlés
 2. Örülök ennek a posztnak! Hiányoztak a bejegyzéseid! Kitartás a feladataidhoz! :-) Rita

  VálaszTörlés
 3. :-) Végre nem hiába néztem be hozzád:-) És maradok is és türelemmel kivárjuk a blogban is termékeny időszakot! Addig is további hasonlóan eredményes szép napokat kívánok neked és kis csapatodnak!

  VálaszTörlés
 4. Igen, ha Te hóvirágbabákat készítettél/kedvesek, szépek/, akkor jön már a tavasz :)

  VálaszTörlés
 5. Jaj de jó hogy újra itt vagy és itt vannak az új ötleted😃
  Erika

  VálaszTörlés
 6. Jó újra olvasni Téged és nagyon örülök, hogy ilyen jól érzed magad a gyerekekkel és boldog vagy!!!
  Nagyon aranyos ezek a tavaszi babák! Képzeld, a szomszéd kertjében én is láttam hóvirágot! sajnos nálunk nincs, de ha átmegyek hozzájuk, mindig megcsodálom őket :o)

  VálaszTörlés
 7. Annyira örülök ennek a képes híradásnak! Én is azokhoz az olvasóidhoz tartozom, akik egyrészt nagyon (NAGYON) örülnek annak, hogy megtaláltad a helyedet a világban, másrészt ugyanazzal a lélegzettel reklamálják a fantáziadúsabbnál fantáziadúsabb posztokat. Nagyon (NAGYON) hiányoztál a karácsonyra készülődős időszakból, csodálatosan egyszerű és eredeti adventi ötleteiddel… de olvasván arról, hogy az általad tanított aprónép mennyire boldog, hajlamos vónék megbocsátani a hallgatásodat. Kérlek, mielőbb folytasd a híradást – úgy, ahogy idődből telik. Örvendezős évet Neked, néhány (RENGETEG) posztos évet nekünk! :-D :-D

  VálaszTörlés
 8. Azért én minden nap idenézek:)

  VálaszTörlés
 9. Azért én minden nap benézek:)

  VálaszTörlés