2014. július 15., kedd

Vicces figurák lehasznált építőkockákból


Kopott-karcos építőkockákból már többször készítettem ezt-azt, de még mindig volt egy nagyobb adag félretéve. Arra gondoltam, ezúttal megtartom a kockák játékfunkcióját, hadd legyen belőlük még sok öröme a gyerekeknek, de azért nem hagytam őket úgy, ahogy voltak. :-) Némi festék és filctoll segítségével építhető figurákat készítettem belőlük, amelyeknek a "testrészeit" tetszés szerint lehet variálni - némelyik összeállítás egetverő kacagást váltott ki a kicsikből, órákig boldogan kevergették a kockákat.
Az elkészítés teljes folyamatát az nlcafén olvashatjátok el, de azért egy kis ízelítőt ide is muszáj tennem. :-)


 8 megjegyzés:

 1. Kedves Levendulalány! Már az nlcafe-s nyitóképből lehet tudni, hogy te követted el! :)
  Ja és a recepted alapján sütött vendégváró nagy siker lett! ;)

  VálaszTörlés
 2. Csak az a bökkenője, hogy ehhez tudni kell ilyen jól rajzolni is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves vagy :-) de én sem tudok, ez csak olyan firkálmány :-)

   Törlés
 3. Nagyon, nagyon jó ötlet és a rajzaid is szuperek :-) A második kép alapján úgy látszik, hogy a gyerekeknek is bejött :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fú, nagyon bejött, és hihetetlen jó figurákat tudnak belőle építeni :-)

   Törlés

 4. Kedves Levendulalány!

  Nem vág szorosan a témához, de amikor a lenti hirdetést megláttam, egyből Te jutottál eszembe, hátha érdekes lehet számodra a Tchibo aktuális akciója, ahol kismillió mintás, szines, ilyen-olyan papírt árulnak:

  https://www.tchibo.hu/rendszerezz-kreativan-irodabutorok-kezmuves-kellekek-t400041898.html/#utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=rendszerezz_kapocs_nelkuli_tuzogep_mood_30_35_nok_targeted

  Üdv,
  Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, Eszter! Szuper dolgok vannak, csak sajnos most spórolás van - de legalább húsz dolgot tudnék innen rendelni :-)

   Törlés