2014. július 9., szerda

Macskák a malacok ellen - társasjáték papírgurigákból


Mindig is a kedvenc alapanyagaim közé tartoztak a háztartási papírgurigák. Rendkívüli sokoldalúságuk és gyakorlatilag 0 Ft-os áruk miatt sokszor készítünk belőlük ezt-azt  - most például egy esősebb vakációs napon társasjátékot alkottunk a gurigákból, amellyel azóta is rendszeresen játszanak a kicsik. Ez persze annak is köszönhető, hogy a készítési folyanatban ők maguk is részt vettek, ráadásul a legyártott rokonszenves kartonállatkákkal még bábozni is lehet - mi más kellene a boldogsághoz? :-)
Az elkészítés részletes lépéseit a Nők Lapja Cafén olvashatjátok el,  itt pedig két kép a játékról, kedvcsinálónak arra az esetre, ha ma is esne az eső, és szükségetek lenne egy igazán nem bonyolult apróságlefoglalós ötletre... 


 

13 megjegyzés:

 1. Hűűű, ez bitang ügyes, és oltári bájos! Először valami Angry Cats játékra gondoltam, de ilyen cuki pofikkal ez több mint lehetetlen ... Gratulálok az ötlethez és a kivitelezéshez egyaránt.
  Ló Hengrin

  VálaszTörlés
 2. Nagyon édes, bár még messze vagyunk attól, hogy Zalán ilyenekkel játsszon, de megjegyzem az ötletet :) (Egy szintén papírguriga-függő anyuka)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zalán nagyon szerencsés, hogy ilyen gondos és szerető anyukája van....

   Törlés
 3. Ez csúúúúúcs! Már tudom, hogy milyen új játék lesz a Halloween bulin: Fekete macskák a fehér szellemek ellen. Ez szintén könnyen kivitelezhető. És a kölkökkel közösen el lehet készíteni. Ugye, nem baj, ha másolom az ötletet?! Annyira jó!!! Köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó ötlet :-) Dehogyis, csak másold nyugodtan! Simán lehet, hogy én is elkészítem majd, és akkor én köszönöm az ötletet neked :-)

   Törlés
 4. Hát ez mármegint nagyon.nagyon jó!

  VálaszTörlés
 5. These are lovely, and you're a genious :D

  VálaszTörlés
 6. Whoops, I meant *genius ^^

  VálaszTörlés
 7. Minden ilyen kis figurádnál felmerül bennem egy kérdés. Hogyan tudod megkötni ilyen szépen azokat a miniatűr masnikat?
  Törökméz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak megkötöm, és visszahúzom a két szálat, amennyire pici masnit szeretnék :-)

   Törlés