2014. július 5., szombat

A levendula arcai


Mit is mondhatnék... az abszolút legkedvesebb növény, színe, illata, hangulata egyaránt tökéletes. Ezer meg ezer képem van már a kertünkben virágzó, mostanra hatalmasra nőtt levendulabokrainkról, de sosem unom meg fotózni őket, minden egyes virágot szeretek rajtuk. És mint a képeken látható, nemcsak én... :-)17 megjegyzés:

 1. Csatlakozom hozzád, én is imádom a levendulát minden formában :) Az illata egyszerűen mennyei, a színe meg a legkedvesebb nekem :)

  VálaszTörlés
 2. Én is így vagyok vele :-) Még szedd magad akcióban is voltunk a Magyar Provence Levendulabirtokon, csodás volt :-)))))) Zsuzsa

  VálaszTörlés
 3. én is szeretem....és mikor megszagolom a kertünkben, mindig eszembe jut ez a kedves dal, amit gyerekkori angolórán tanultunk / lia
  http://www.youtube.com/watch?v=JuWwVGkOdak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hadd csatlakozzam! Én is nagyon szeretem és az illatáról nekem is gyerekkori emlék (konkrétan az óvodám) ugrik be :-)

   Törlés
  2. Én is úgy szeretem, amikor egy illat emlékeket idéz... nekem azt a nyarat, amikor először jártunk Provence-ban, és először szagoltam igazi napcsókolta levendulát - a szerelem azóta van :-)

   Törlés
 4. Kedves Levendulalány!
  Gyönyörűségesek a fotók!
  Milyen géppel készítetted? Szülinapomra fényképezőgépet szeretnék, valami profibbat, amivel ilyen csodás képek készíthetők.
  Tanultad a fotózást, vagy autodidakta módon fejleszted magad?
  Nagyon szeretem a blogodat, ha olvasom, mindig körém sereglenek a gyerekek, és együtt nézzük a klasszabbnál klasszabb ötleteket, többet már ki is próbáltunk közülük:-)
  Köszönjük!!
  Melinda

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Melinda! Canon EOS 600D, én nagyon szeretem, korábban is Canon-gépem volt. Nem tanultam, és nem is tudok még semennyire sem, sajnos :-) A képek inkább a gépem érdemei, nem az enyémek... a neten persze olvastam ezt-azt, de egy rendes tanfolyamon lehetne igazán elsajátítani a komolyabb dolgokat.
   Nagyon örülök, hogy a gyerekekkel együtt olvassátok a blogot, ez nekem a legnagyobb dicséret! :-)

   Törlés
 5. Már várom "A kifli arcai" bejegyzést! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-) :-) Ezt nem ígérem biztosra, de tetszik az ötlet :-)

   Törlés