2014. május 13., kedd

"Je veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur..."


Egy kis ideje nem jelentkeztem, annál a prózai oknál fogva, hogy állást keresek, méghozzá nagyon - nem is gondoltam, hogy ez ennyi időt igényel egy napból. :-) De nemsokára írok "rendes" bejegyzést is, addig pedig szóljon az egyik kedvenc dalom, most különösen a szívemből...

16 megjegyzés:

 1. Kedves Évi!
  Miért nem teszed közzé, ha nem is a teljes cv-t..gyakorlatot, végzettséget, elvárásaidat, akár családiasabb formában. Mondjuk úgy, hogy mihez értesz és mik lennének az elvárásaid, vágyaid egy munkában..? Vagy, ha kívánhatnál, akkor...stb..:))
  Szerintem kár lenne kihagyni az erőt, ami ebben a blogban rejlik..:)
  Egyébként kitartást és kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön.:) Szilvi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Szilvi! Nagyon kedves vagy, és remélem én is, hogy így lesz, az olyan jó, amikor teljesülnek a vágyak :-) de itt azért nem tenném közzé ezeket a dolgokat, nem érezném ízlésesnek, úgy érzem, ez nem én lennék... de biztosan minden úgy lesz jól, ahogy lesz, ebben mindig nagyon bízom :-)

   Törlés
 2. Kedves Levendulalány!

  Sok szerencsét kívánok hozzá, és kívánom, hogy mielőbb találd meg álmaid munkahelyét amelyben hivatásodat gyakorolhatod! Zsuzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, Zsuzsi, csodás lenne, ha így történne!

   Törlés
 3. Ezt rádióban hallottam először, és azóta kerestem, de mivel nem tudok franciául, elég nehezen ment. :) És most megvan! Köszönöm! Nemhiába te vagy a kedvenc bloggerem. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De örülök, hogy segíthettem :-) Nekem is első hallgatásra szerelem volt... a YouTube-on fent van a street jazz változata is, amikor az utcán játsszák el a számot, azt is nagyon érdemes megnézni-meghallgatni :-)

   Törlés
 4. ez a csengőhangom :) ....

  VálaszTörlés
 5. abszolút kedvenc a ZAZ :D
  remélem gyorsan találsz munkát méghozzá olyat, amiben a hatalmas mennyiségű, tobzódó kreativitásodat kiélheted :) egy kalappal!!! vagy inkább többel! :D

  VálaszTörlés
 6. imádom ezt a dalt...
  és hatalmas nagy sikert kívánok
  (szorítok)

  VálaszTörlés
 7. én is kíváncsi volnék, mit keresel. és hátha...drukkolok! (én nemrég kerestem és találtam, és igen, sok idő a napból)

  VálaszTörlés
 8. Sok sikert, és olyan közösséget találj, amiben jól fogod magad érezni. Emőke

  VálaszTörlés
 9. Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! :)

  VálaszTörlés
 10. Hajrá Évi!

  Egyébként szerintem nem lenne ízléstelen, ha földobnád az önéletrajzodat! Annyi mindenben segítettél már nekünk! Talán fogalmad sincs róla, hányan vagyunk, akik reggel a blogoddal indítunk, és hányan vagyunk, akik azonnal Hozzád rohannak ötletért, ha szükség van rá (meg akkor is, ha nem :) ). Szóval, itt lenne az ideje, hogy kicsit törleszthessünk. A közösség ereje, tudod :)! Manapság egyébként is ismerősökön keresztül lehet megtalálni a legjobb helyeket, mert azokat többnyire meg sem hirdetik.

  Vállalkozónak lenni manapság nem könnyű, tudom, de én simán el tudnám képzelni, hogy főkrea legyél :).

  VálaszTörlés