2014. január 6., hétfő

Zenés-évkezdéses :-)


De nehéz is visszarázódni az ünnepek csendes-zajos-pihenős-nyüzsgős forgatagából a hétköznapokba... máris lehet várni a hétvégét :-) 
Ismét magunk mögött hagytunk egy évet, nem is akármilyet (persze mindegyik különleges), de szilveszterkor szokásomtól eltérően nem gondoltam végig az elmúlt 12 hónap legfontosabb történéseit, és nem is gondoltam arra, milyen lesz vajon az abban a percben beköszönő új év - egyszerűen csak öröm volt bennem, hogy együtt vagyunk. Olyan természetesnek tűnt, hogy elmúlt egy év, és érkezik egy következő -  nagyon jó volt így, minden fényezés nélkül, kedves barátok között évet váltani.
Remélem, nektek is nagyon jól teltek az ünnepnapok és az ünnepnapok közötti fél-ünnepnapok! Fussunk is neki ennek a 2014-es évnek, ami biztosan különlegesebb lesz, mint az eddigiek (például mert ez a szám valahogy sokkal jobban hangzik, mint a 2013 :-) )
És mert a hétfők mindig nehezek, szerintem ha tudtok, hallgassatok sok-sok zenét, az mindig átsegít a nyűgös, ünnepek utáni napokon. Főleg az ilyen...


2 megjegyzés:

  1. Vidám, derűs újévi bejegyzés:-) és milyen igazad van! a 2014. tényleg jobban hangzik, mint a 2013... erre eddig nem is gondoltam.... :-) szép napot:-) Márti

    VálaszTörlés
  2. Eddigi statisztikáim alapján a páros évek jobbak, mert mindig páratlan évben kínoz meg a fogorvos. Ráadásul az eddigi papagájaim is mindig páratlan évben halnak meg. Tavaly épp az Azul nevű kismaradam...(milyen fura, hogy pont egy ilyen című dalt raktál be!)
    Úgyhogy 2014 csak jó lehet! Remélem, Nektek is!

    VálaszTörlés