2012. december 17., hétfő

Karácsonyi koncert


Tegnapelőtt csodálatos estét töltöttünk el a Művészetek Palotájában - a Kaláka nagy karácsonyi koncertjére mentünk el, és egyszerűen leírhatatlan élmény volt. Bárcsak meg tudnám fogalmazni, miben rejlik az a varázs, ami áthatotta ezt a koncertet - talán a kifogástalan zenei egység, talán a zenekar minden tagjának arcán látszó őszinte öröm játék közben, talán Palya Bea hangjában a friss anyaság édes árnyalata, talán a Csík zenekar szívet melengető tisztasága, talán a Bolyki Brothers fantasztikusan kreatív éneke, talán Bognár Szilvia mosolya a dalok közben - de leginkább talán az, hogy mindannyian szívüket-lelküket tették bele, és igazi örömzenét játszottak. Igazi áldott este volt, és nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem.

Remélem, hogy még nagyon sokáig lesz így együtt, épségben ez a zenekar, mert még sok-sok karácsonyi (és nem karácsonyi) koncertjükön szeretnék ott lenni és feltöltődni lélekben. Ahogy Ő mondta, az ember csak a végén veszi észre, hogy végig mosolygott közben... azt hiszem, ez manapság nagy ajándék.
Ha tehetitek, jövőre menjetek el ti is, ígérem, hogy életre szóló emlék lesz.

És nagyon jó, hogy nem csak rockkoncerteken énekel együtt a közönség zúzós slágereket, hanem a karácsonyi Kalákán is, ezt a dalt...
3 megjegyzés:

 1. Fantasztikus lehetett! és nagyon jó lett volna ott lenni, sztem felírom a jövő karácsonyi listára, h elmegyünk! mikor vetted meg rá a jegyet? oké még most jövő karácsonyi műsor ki sincs tűzve, de mégis mennyire előre kell gondolkodni, mikortól kaphatók jegyek?

  VálaszTörlés
 2. Tényleg fantasztikus volt, Hajni, menjetek el idén, olyan nagy élmény, ami ritka... Kb. egy hónappal korábban vettük meg a jegyeket, addig egyáltalán nem is lehetett kapni. Mindenképpen szívből ajánlom nektek ezt a koncertet, úgyhogy szerintem érdemes ősztől betelefonálni néha a MüPába,hogy mikor kezdik el árusítani a jegyeket. Én meglepődtem,hogy mennyire későn....

  VálaszTörlés
 3. KÖSZI!
  figyelni fogom szeptembertől, be is írom naptárba, mert nagy álmom elmenni, ha csak ezért is újra müpába a 2 gyerekkel...:)naggyal még oda jártunk ringatóra pár éve heti szinten...szép emlékek:)

  VálaszTörlés