2012. szeptember 23., vasárnap

Egy csepp meglepetés


Ma egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmeteket. A koraszülött és eltérő fejlődésű gyermekek diagnosztikájával és terápiájával foglalkozó Gézengúz Alapítvány ötödszörre hirdeti meg jótékonysági pályázatát. A pályázat célja a társadalmi szemléletformálás, a koraszülöttek és a problémával születettek elfogadtatása, valamint a figyelem felhívása a gyermekek életének kis és nagy meglepetéseire, váratlan pillanataira, illetve a különböző problémákkal született és az egészséges gyermekek élethelyzetének azonosságaira.

A pályaműveket az alapítvány elárverezi majd, és a bevételt új, budafoki központjuk berendezésére fordítják, segítve az itt élő, eddig ellátatlan kisgyermekeinek terápiáját, gyógyulását.

Lehet pályázni fotókkal, kisplasztikákkal, iparművészeti alkotással, és két témakör közül lehet választani:

1. 0-8 év közötti életkorú gyermekek valamilyen meglepetésteli élethelyzetben: ünnep, ajándék, utazás, kistestvér érkezése, új közösségbe kerülés, új mozgásformák felfedezése.

2. Meglepetés a természetben: a természetet ábrázoló vagy attól ihletett művek, akár a csepp-szimbolika mentén is.


Ha van kedvetek, pályázzatok, hiszen már egyetlen fotóval is lehet - és ezzel nagyon jó célt támogattok.További információk a pályázattal kapcsolatban:
http://www.gezenguz.hu/palyazat/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése