2012. július 30., hétfő

... és újra itt


Igen, újra itt, túl a nyaraláson, az Olaszországban kettesben eltöltött négy napon és az északnyugat-magyarországi, négyesben átkalandozott egy héten, a Nagyobbik névnapján, az olimpia kezdetén, a Forma1 magyar futamán és egy fantasztikus Bryan Adams-koncerten - szóval csodálatos két hét van mögöttünk, amiről hamarosan be is számolok. :-)

A mai nap már ismét a munkahelyemen talál - legszívesebben azt mondanám, hogy sajnos, de azért persze örülök, hogy van -, úgyhogy lassan-lassan visszaszokom a hétköznapokba, és nemsokára jelentkezem is új ötletekkel és bejegyzésekkel, mert jó ám újra köztetek :-)

Remélem, nektek is nagyon jól telt az elmúlt két hét, elmesélitek, mi volt benne a legjobb?
Én most nehezen tudnék választani legeslegszebb élményt, mert sok ilyen volt, és a magánéleti szépségek mellett nem lehet elfeledkezni az egy bronz-, egy ezüst- és egy aranyéremről sem, amit a londoni olimpián szereztek a magyar sportolók, és nagyon bennem van a tegnap esti Bryan Adams-koncert is, ami egyszerűen tökéletes volt, szeretünk, Bryan, nagyon-nagyon-nagyon :-)
De azért mégiscsak a nyaralós élmények viszik a prímet, na, és tényleg írok is róluk majd sokat-sokat, csak még egy picit szokom a hétköznapokat, most még nem vagyunk olyan jóban.

Mindenkinek nagyon szép és főleg könnyű hétfőt kívánok, munkával-családdal-szeretettel-nevetéssel-békességgel-olimpiával-kiflivel-levendulával... .-)
12 megjegyzés:

 1. Isten hozott újra itt köztünk! :)Szép napokat kívánok,és várom a beszámolód! :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de jó, hogy itt vagy!!!
  Én ebben a 2 hétben is minden reggelt nálad kezdtem, mert titkon bíztam benne, hogy esetleg beugrassz! Persze jól tetted, hogy nem ugrottál... De azért örülök, hogy kisvártatva visszatértél! :) Remélem, 100%-os felüdülés volt ez a szabadság!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Levendulalány!

  Örülök, hogy ilyen tartalmas, szép napok vannak mögötted.

  Én barátnőt látogattam és fűszernövényeket ültettem (levendulát is:)), madárpancsolót csináltam egy tepsiből és kutyát idomítok (nem nagy sikerrel, mert megeszi a házunk szigetelését, pedig napi 2x kap enni:()
  Ezen kívül zöld raschel hálót kajtatok, hogy legyen a blökinek árnyéka, és töröm a fejem, hogy hova vigyük Hunort a 4. szülinapján kirándulni 3 napra, úgy hogy ne boruljon a családi költségvetés...
  Ezért hát ki vagyok éhezve az ötletekre :)
  Nerzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kirándulás: Katica tanya, Patca, Somogy megye
   interneten keress rá!nagyon szuper árak, és rengeteg minden!

   Törlés
  2. A Katica tanyáról én is csak jót hallottam... Tényleg érdemes elmenni, csak tőlünk picit messze van :( http://www.katicatanya.hu/

   Törlés
  3. Köszönöm az ötleteket utána netezek :) Nerzsi

   Törlés
 4. Szia Levendulalány!
  Jó, hogy itt vagy újra, már nagyon vártalak, vártunk, de azért én nézegettelek ám, háááátha...... :)) Biztosan nagyon jól sikerült az elmúlt 2 hetetek, nagyon várom a beszámolókat, és az új ötleteidet!!!

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy ilyen jól sikerült feltöltődni és ennyire jól ki tudtatok használni két hetet!

  VálaszTörlés
 6. De jó, hogy megjöttél! :) Nagyon tartalmasan töltöttétek a szabadságot, biztosan feltöltődtél és tele vagy ötletekkel is, nagyon várjuk a beszámolót és a sok-sok új ötletet! :)

  VálaszTörlés
 7. Isten hozott újra köztünk,nagyon hiányoztál!:)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen Nektek a kedves fogadtatást, nagyon-nagyon jólesik, sőt, még annál is jobban! Mostantól aztán csak győzzétek olvasni megint a bejegyzéseket, nagyon jót tett a kis szünet meg a kedvességetek :-)

  VálaszTörlés
 9. Szia! Bentornata:-) Biztos jol toltotted az elmult ket hetedet, remelem a visszaallas is konnyebben megy majd, hogy latod mennyien vartak azt, hogy visszaterj, koztuk en is! Tovabbi jo nyarat kivanok es puszi az egesz csaladnak, Gabi

  VálaszTörlés