2012. március 30., péntek

Majdnem hétvége


Péntek... mindjárt hétvége. Ezt a napot már féllábon is kibírjuk, és aztán két boldog nap következik, igenigenigen!! Nálunk elég tartalmasnak ígérkezik, de megpróbálunk valami pici pihenést is beleszuszakolni, mert az bizony nagyon jólesne. :-)

Ti mit terveztek hétvégére? Ugye, egy kicsi pihenés nektek is jut majd?


12 megjegyzés:

 1. Nálunk virágvasárnap lesz. És konfirmálás. Eseménydús, áldott, szép hétvége.
  Jól jönne valaki, aki megmagyarázza nekem, hogyan tudjak én mindeközben főzni, vasalni, vetélkedőt előkészíteni, és a húsvéti kis batyukat összeállítani...a családról még nem szóltam.
  Szóval fel a fejjel- szép tavaszi ötleteket:)
  Üdv, Júlia

  Ui. Az élet úgy szép, ha zajlik:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó hétvégét kívánok Neked! Akkor biztosan nem fogsz örülni, de bevonnálak egy kis játékba http://katucikonyha.blogspot.com/2012/03/husveti-ajanlat.html, húsvéti készülődés gyanánt egy kis ötletbörze a már meglévő posztokból. Remélem, lesz jövő héten egy kis időd belekukkantani. Bocsi, de egyből te jutottál az eszembe. :-)

  VálaszTörlés
 3. Én úgy terveztem, hogy már ma elkezdem a hétvégét és szabit vettem ki, de a főnököm persze már 7:52-kor rám csörgött valamiért... :-(
  No sebaj, én vásárolok, takarítok, főzök, kertészkedek majd, ahogy általában és mivel ma a nagyobbikom zeneiskolájának előadása lesz a Műv.házban, kultúrálódom is egy kicsit! Szép hétvégét kívánok Nektek is!
  Andi

  VálaszTörlés
 4. Júlia, akkor ez szintén tartalmas hétvégének ígérkezik... de az élet valóban akkor szép, éljük :-) Sok energiát kívánok a tervek megvalósításához!

  Katuci, dehogynem örülök, megtiszteltetés nekem, hogy rám gondoltál, és igyekszem mielőbb teljesíteni a feltételeket! :-) Köszönöm! Nektek is gyönyörű hétvégét kívánok!

  Rusticandi, remélem, a nap többi részében nem piszkálnak majd... legyen nagyon szép és sokat adós hétvégétek nektek is, és köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. Holnap családi összejövetel párom családjával (névnapok és születésnapok alkalmából), aztán beugrunk az én szüleimhez is, este egy kis lazulás barátokkal, vasárnap takarítás, kertészkedés és lazítás. Mindent belezsúfoltunk :))
  Szép hétvégét Neked is!

  VálaszTörlés
 6. Én tavaszi nagytakarítást kezdek holnaptól. A fiúk elutaznak egy hétre a Mamáékhoz, így én takarítok, kicsinosítom a lakást és várom vissza őket húsvétra jó kis kajákkal, sütikkel

  VálaszTörlés
 7. Egy szuper hír, amit bátorkodom megosztani: igazi kincsesbánya vár bennünket a Tchibonál: http://www.tchibo.hu/Kezmveskedes-papirral-ekszerrel-es-textillel-t400006418.html
  Bőség zavara, jaj nekünk, pénztárca!
  Szép hétvégét mindenkinek! S.Ildi

  VálaszTörlés
 8. Ildi, akkor ti sem fogtok unatkozni, úgy tűnik, bár ez mind nagyon jó programnak hangzik... azért egy aprócska pihenést kívánok neked a hétvégére mégis, sok szeretettel! :-)

  Kriszti, akkor nálatok tényleg ragyogni fog minden... bárcsak nálunk is így lenne :-)

  Ildi, köszönjük szépen a nagyon hasznos információt! Már nézem is! :-)

  VálaszTörlés
 9. pihenés, hát nem is tudom... a héten sok-sok házimunka maradt el, úgyhogy be kellene pótolni, aztán szombaton délután 3-5ig tojásfestést tartunk kb. 30 gyereknek, utána apukámat köszöntjük szülinapján, és még egy vacsorára is kellene menni. vasárnap férjem szüleit meglátogatni + egy kötelező vacsora este... és pályázatok írásának közepén tartunk, úgyhogy folyamatosan van min agyalni... és a jövő hét sem lesz valami egyszerű, sőt... Nektek jó pihenést!, mert igen is kell/kellene :)

  VálaszTörlés
 10. Kriszta, szerintem ezzel a programtömeggel elvitted a pálmát :-) Remélem, szépek lettek a tojások! Apukádnak pedig nagyon boldog születésnapot kívánok így ismeretlenül is!

  VálaszTörlés
 11. Köszönöm, a nevében is, és jelentem, azért egy kis pihenő belefért, ugyanis ma 10-ig az ágyban voltunk, most még kávézgatok, aztán hajrá!

  VálaszTörlés
 12. Na jól van, akkor megnyugodtam :-)

  VálaszTörlés