2013. október 12., szombat

Egy igazán férfias koszorú


Ez úgy kezdődött, hogy szerettem volna az apukámnak valami ajándékot készíteni, egyrészt mert igazán megérdemli, másrészt meg ő a vett ajándékoknak nagyon nem szokott örülni. Valami igazán egyedit szerettem volna adni neki, és végül abból indultam ki, hogy van egy hihetetlen képessége: egyszerűen MINDENT meg tud javítani. Az esetek ötven százalékában már az is elég, ha csak rápillant az üzemen kívül kornyadozó gépekre, és azok nyomban új életre kelnek, egyetlen csavarhúzóbökés nélkül. Tényleg egészen rendkívüli módon ért ezekhez a dolgokhoz, annak ellenére, hogy szellemi munkát végez, és azt sem akárhogyan... de én most ebből a különleges ezermesterségből szerettem volna kiindulni, és abból, hogy rengeteg javítóeszközzel, szerszámmal, géppel és szereléshez szükséges akármikkel rendelkezik, még így hobbiszinten is.

Így aztán végül egy igazán személyre szóló, egyedi ajándékot készítettem neki, méghozzá egy ajtókoszorút a garázsajtójukra - ami beszédes módon árulkodik arról, amit fentebb leírtam... :-) De persze szívből tudom ajánlani mindenkinek, akinek van hasonló ezermester-képességekkel rendelkező fontosa - szerintem ez egy igazán nem hétköznapi ajándék.
Nem kell hozzá más, mint egy szalma koszorúalap, ragasztópisztoly, valamint számtalan kisebb, szereléssel vagy barkácsolással kapcsolatos tárgy - és persze sok-sok-sok szeretet...
 
11 megjegyzés:

 1. Hát ez valami nagyon klassz! El fogom készíteni nagybátyámnak:)

  VálaszTörlés
 2. Behalok, imádom a blogodat!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Micsoda ötlet! Ilyen az én férjem is. :) Köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 4. Hát ez csúcs! :-) :-)

  VálaszTörlés
 5. Nem hiszem el! Hogyan lehet zsanirból, fűrészből, dörzspapírdarabból design-elem! :-) :-) :-) Olyan vidám az egész, apukád nagyon szimpatikus ember lehet.

  VálaszTörlés
 6. Szuper jó ötlet!
  Gratula érte!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon leleményes! Tetszik, hogy mennyi gondolatot és szeretetet fektettél ebbe az ajándékba.

  VálaszTörlés
 8. És mit szólt az ünnepelt? - Isten éltesse sokáig!
  Szenzációsan jó!
  S.Ildi

  VálaszTörlés
 9. Kedvenc mesehősömet, Finduszt juttatta eszembe, csinálhatna egy ilyet ő is Pettsonnak! :) Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 10. http://gyurmanya.blogspot.hu/2013/11/ajandek-apunak.html
  Köszönöm az ötletet!

  Judit

  VálaszTörlés