2013. szeptember 14., szombat

Kulcstartó egy jó bor emlékére


Hétvégére csak egy egészen könnyű ötletet ajánlanék, mert inkább pihenjetek, ha tudtok, mert annál jobb nincs is :-)
Ha van kedvenc borotok, és eltettetek belőle egy dugót, vagy egyszerűen csak szereztetek valahonnan egy csinos darabot, kevesebb, mint egy perc alatt szuper kulcstartót készíthettek belőle. Nem kell hozzá más, mint a dugó, a kulcscsomótok, valamint egy nem-tudom-a-nevét dolog, ami minden barkácsáruházban kapható, úgy néz ki, mintha egy csavar végét körben meghajlították volna - talán képkeretek, fatárgyak felakasztására szolgál ez a dolog... de ha hozzáfértek egy férifember szerszámosládájához, abban egészen biztosan találtok ilyet :-)
Magáról az elkészítésről nincs is mit írnom, annyira egyszerű: csak bele kell tekerni a dugóba ezt a dolgot, és kész. De szerintem nincs is jobb, mint ránézni a kulcstartóra, és visszagondolni a gyönyörű Casa Rizben töltött napokra, valamint a csodás borokra, amiket ott ittunk.... :-)

7 megjegyzés:

 1. Honnan jönnek neked ezek? Van valami titkos forrás Ötletföldén? :)
  Jó az is, ha valaki száz horgolt madárral készít kalitkát, de én igazából ezeket az egyszerűket díjazom. Mert mindenki meg tudja csinálni, ha akarja.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik! Mondanám, hogy parafadugóból nálam nincs hiány, de hamarosan lesz, ahogy tért hódítanak szintetikus dugók és fogynak a parafák... :-(

  VálaszTörlés
 3. Szemes csavar az a dolog. :) nagyon tetszik ez az egyszerű ötlet. Jó hétvégét! Jutka

  VálaszTörlés
 4. kedves Levendulalány
  Kívánok neked szép hétvégét, sok pihenéssel, örömteli percekkel. Köszönet a ma reggeli bejegyzésedért. örülök neki, hogy hétvégén is gondolsz a " rajongóidra"! Kellemes napot:) Márti

  VálaszTörlés
 5. Jó ötlet!
  Köszi
  Bíborka

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik a szemléleted, ahogy át tudod lényegíteni a dolgokat, és ahogy a lényeget és a pillanatot is meg tudod ragadni.
  Nerzsi

  VálaszTörlés