2012. december 19., szerda

Fadobozból papírcsomag


Volt egy natúr fadobozom - arra gondoltam, a hagyományos ajándékcsomagolási megoldások helyett idén ebbe fogom tenni valakinek az ajándékát... és mivel csomagot kapni mindenki szeret, a dobozt ennek megfelelően alakítottam át. Végül is Julie Andrews is megénekelte A muzsika hangjában: "...brown paper packages tied up with strings - these are a few of my favorite things..."
Nem telt sok időbe az átalakítás, a festés és a dekoráció gyorsan ment, az egyetlen nehéz pont a zsinór rögzítése volt - éppen kifogytam a minőségi pillanatragasztóból, a ragasztópisztoly csíkja pedig túl durva egy ilyen vékony zsinórhoz, de végül kénytelen voltam egyéb megoldás híján ezzel rögzíteni. Nem is lett maradéktalanul szép, de azért összességében azt érzem, én rendkívül boldogan kapnám egy ilyen dobozba az ajándékomat :-)
A doboz azóta persze már megcímződött szépen rendesen, de itt még natúr állapotban mutatom meg, hogy a megajándékozott számára meglepetés maradhasson....
Ami nem látszik egyértelműen a képeken, hogy befejezés után lefújtam egy réteg akrillakkal, így már nem lesz sérülékeny a szöveg sem.

Az átalakítás képekben alant - bár tudnék bővebben írni, de mint ahogy mindegyikőtöknek, nekem is még ezermillió tennivaló van a képzeletbeli feladatlistámon... ráadásul már úgyis jól ismertek, és tudjátok, melyik képhez mit írnék... :-)
6 megjegyzés:

 1. :D csak ennyit mutatnék, hogy érzékeltessem az efféle csomagoláshoz fűződő gondolataimat: https://picasaweb.google.com/fxtina/Fxtina#5413769501356678322
  igaz, hogy ez tényleg egy papír csomagolás, de igazából nem lett postázva, hanem élőben kézbesítve. a bélyeg rajta a lényeg, a barátnőm képével és a pecséten lévő szöveggel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de jó lett :-) Gondolom, mennyire örülhetett a megajándékozott :-)

   Törlés
 2. Csodálatos! Egyszerű és nagyszerű!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik!!!!!!!Én régebben cipődobozokat borítottam be papírral és abban voltak az ajándékok.Aztán kispárnahuzatokba csomagoltam tavaly..:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kispárnahuzat a tökéletes, teljesen környezetbarát, és újra felhasználható :-)

   Törlés