2012. június 14., csütörtök

Születésnapi ajándék


Mindenkinek nagyon köszönöm a tegnapi sok kedves jó kívánságot, biztos elért hozzánk, mert nagyon szép napunk volt :-) És mivel többen is kérdeztétek, mi lett az ajándékom Neki, azt, amit sk készítettem, most megosztom veletek... 
Sok előzetes töprengés után arra gondoltam, most a legjobb ajándék valami olyasmi lenne, amiben valamilyen formában mind a négyen benne vagyunk. És így végül ez lett belőle :-)

Fogtam két nagyobb és két kisebb natúr fafigurát, egy fa képkeretet, és mintás papírokat - az egyikből kivágtam egy szívformát is:

Akrilfestékkel lefestettem őket, alkoholos filccel megrajzoltam az arcokat, fonalból felragasztottam a hajakat. Zseníliadrótból karokat ragasztottam, majd a mintás papírral befedtem a keret közepét, és a papírszívet is felragasztottam.

Ezzel készen is lett az ajándékom - avagy a mi kis családunk, én, Ő, a Kisebbik és a Nagyobbik.
Örült neki :-)11 megjegyzés:

 1. Ez a napom valami mesésen kezdődik:az imént telefonált egy kedves anyuka hogy tudott nekem venni Aldis-papírtömböt,a fiúk odabújtak mellém az ágyba és közösen néztük a Bob mestert,+most még azt is megtudtam hogy szőke vagy...kell ennél több???:))

  Félretéve a viccet,örülök hogy legalább ennyit megtudtunk Rólad:) Az ajándék pedig nagyon,nagyon kedvesre sikeredett,gondolom nagy volt az öröm :)Ilyen fakereteket pedig én is rendeltem ám!:)

  VálaszTörlés
 2. Tetszik a ruhád...olyan levendulás színű! :)) És szőke vagy? Csúcs...na nem azért, Én barna. Csak úgy tetszik. A férjednek pedig kb. annyi haja lehet, mint az Én Ő-mnek! :))) Jó fejek! Csúcs fejek vagytok! :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Levendulalány!

  Nekem a 3. egymásra mosolygós kép tetszik a legjobban, abban tényleg benne vagytok :)

  Ő-nek pedig ezzel az idézettel kívánok boldog szülinapot:
  "Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek. Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet."
  Pázmány Péter

  Szeretettel: Nerzsi

  VálaszTörlés
 4. Hajnoc, remélem, az egész napod hasonlóképpen telik :-) Igen, szőke vagyok, bár azért nem ennyire, de ilyen színű fonalam volt csak :-)

  Fróni, hát milyen is lenne, mint levendulás? :-) Hát, az én Ő-mnek a fabábu-Ő-nél sokkal több haja van, csak béna vagyok :-) Nagyon köszönjük!!

  Nerzsi, nagyon-nagyon köszönjük, az idézetnek különösen örültem!

  VálaszTörlés
 5. http://startlap.p3k.hu/_i/startlap2011/Zsofi/k_provence_alom.jpg?v=1541

  VálaszTörlés
 6. Nagyon édesek lettetek, megint egy kedves és szép ötlet! Mi is így négyen éldegélünk, csak nekünk a legkisebbünknek kellene a legnagyobb bábú, mert túlnőtt minket és még nem fejezte be.... :-) Isten éltesse az egész családot!!! Andi

  VálaszTörlés
 7. Milyen egyszerű és mégis milyen aranyos ötlet! :) Olyan kis helyesek vagytok, mint amilyenek szerintem az életben is! :)

  VálaszTörlés
 8. Csupa báj és kedvesség, gondolom, nagyon tetszett Neki :)

  VálaszTörlés
 9. Andi, pedig ő is volt valamikor ekkora, igaz? :-) Nagyon köszönjük!

  Hankka, szívből remélem, hogy egy kicsit tényleg hasonlítunk :-)

  Ági, köszönöm, igen, úgy láttam :-)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon kedves ajándék!
  Utólag is gratulálok a szülinaposnak!

  VálaszTörlés
 11. Liza, nagyon szépen köszönjük :-)

  VálaszTörlés