2012. június 13., szerda

Színes-mintás papírok újra


Mára egy közérdekű bejelentéssel készültem, amit tőletek több helyről is megkaptam - ezúton is köszönöm. Csütörtöktől, azaz holnaptól az Aldiban ismét kaphatók színes-mintás papírtömbök, 899 Ft-ért, és másféle hobbicsomagok is, úgyhogy én mindenképpen ott kezdek majd reggel :-)http://www.aldi.hu/hu/html/offers/58_30658.htm


Valamint még egy nagyon jó akcióra hívnám fel a figyelmeteket: a Hobbyművész webshopja most jó néhány kreatív alapanyagot tartalmaz fantasztikusan jó árakon, például 8 cm-es fa babatestet 60 Ft-ért, díszíthető fa képkeretet 100 Ft-ért, egy csomag mini faedénykét 50 Ft-ért, kis dekorációs madárkák és pillangók 50 Ft-ért, valamint sok más jól felhasználható dolgot hasonlóan jó árakon:
http://www.hobbymuvesz.hu/webshop/Kihagyhatatlan%20aj%C3%A1nlat%21


Most hosszabb bejegyzéssel nem jelentkezem, mert ma van az Ő születésnapja, és ez alkalomból szabadságot vettem ki, hogy együtt tölthessük ezt a különleges napot - nektek is nagyon-nagyon szép szerdát kívánok, Neki pedig azt, hogy még legalább 100 évig legyen nekem...20 megjegyzés:

 1. Köszönjük az infókat, jó pihenést, és természetesen nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neki is! Ha nem titok, majd elárulod, mit alkottál ajándékba? :-)
  Szép napot!
  Ágnes

  VálaszTörlés
 2. Juhéééé! :D Köszönjük az infót, nekem konkrétan nagyon jól jött, mert most lesz szombaton a szülinapi bulim, és valami igazán szuper dekorációt akartam kitalálni, csak eddig nem nagyon volt hozzá alapanyagom. De már egy pár napja lapozgatom a kedvenc blogomat, hogy ötletet merítsek... ;)
  Nagyon-nagyon szép különleges napot kívánok Nektek, és még azt, hogy maradjatok meg egymásnak sok-sok száz éven át, szeretetben, boldogságban! :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm az infót újfent. Remélem még marad délutánra is a papírokból. Tényleg annyira gyönyörűek amikből már a múltkor betáraztam. Bármin jól mutatnak :). Boldog szülinapot az Ő-dnek!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Levenduláslány!
  Köszönjük szépen az infót, már rendeltem is! :)
  Szép ünneplést kívánok Nektek!
  Móni

  VálaszTörlés
 5. Isen éltesse Ő-det! Nagyon boldog születésnapot! :)
  Köszönjük az infókat!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszi a hobbyművészes akciókat! Feltöltöttem az itthoni készletet, 102 terméket rendeltem (kevesebb, mint 10ezerért)... örülni fognak a gyerekek, lesz mit csinálni a nyári szünetben:))
  És ebédre cukkinisaláta lesz!

  VálaszTörlés
 7. Boldog születésnapot kívánunk Neki és sok boldogságot a családnak!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon köszönöm a tippet, de én már nem vehetek semmit: halomban állnak a krea cuccok és a félbenhagyott alkotások...Örökös időproblémával küzdök, pedig lassan már aludni se igen alszok...:)

  VálaszTörlés
 9. Rendelés a hobbyművész felé leadva,az Aldis papírtömbök beszerzésének lehetőségét még kutatom:)Köszi az infókat!

  És nagyon-nagyon boldog születésnapot Neki,remélem csodaszép napotok lesz ma együtt!(És köszönd meg Neki a nevemben hogy ennyire nagyon szeret Téged,jó hogy ebből mi,az olvasóid is részesülünk-Rajtad keresztül:) )

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Nagyon Boldog szülinapot kívánunk az Ünnepeltnek! :D ♥

  http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

  VálaszTörlés
 11. Isten éltesse Ő-t erőben, egészségben! Sokáig-sokáig legyetek ilyen boldogok együtt!!! Tiszta szívből kívánom!!!!

  VálaszTörlés
 12. Csilla azzal fogadott ma, amikor hazajöttem, hogy Levendulalány szólt, hogy menjünk az Aldiba színes papírt venni! :) Hát, akkor menjünk, csak attól félek, hogy nem fogok tudni csak a papírnál vagy csak egynél megálljt parancsolni magamnak! :) Férjednek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok, és teljesüljön minden, amire vágyik, amit szeretne! :)

  VálaszTörlés
 13. Isten éltesse a Kedvesed, remélem a komor idő ellenére ragyogó napot töltöttetek együtt! Az első kommentben elhangzó kérdés nekem is eszembe jutott, ha nem titok, majd megosztod velünk, mit kapott Ő? :) További szép ünneplést Nektek!

  VálaszTörlés
 14. Ágnes, köszönjük szépen! És ígérem, a holnapi bejegyzés erről fog szólni :-)

  Viola, nagyon köszönjük! Neked pedig nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, remélem, a dekorációk csodaszépek lesznek! :-)

  Kucorgó anyámkája, szorítok, hogy legyen a papírokból... és köszönjük szépen!

  Bohi, köszönjük! Remélem, sok szépet alkotsz majd a csomag tartalmából :-)

  Kriszta, szívből köszönjük neked! :-)

  Noracska, én is rendeltem egy csomó mindent, ez jó sokáig elég lesz, és ennyire kevés pénzből ennyi minden... ezek mindig sikerélmények :-) Számolj majd be a cukkinisalátáról, jaj, most nagyon ennék belőle...

  Emerencia, nagyon köszönjük a kedvességedet!

  Hvivko, én megértelek... én is hasonlóképpen vagyok, de képtelen vagyok ellenállni az új papírvételi lehetőségnek, sajnos :-)

  Hajnoc, nagyon szívesen, de inkább én köszönöm, hogy ilyen kedveset írtál! És az üzenetedet átadtam ám :-)

  Halimano, nagyon köszönjük, meg is hallgattuk :-) Puszi!

  Fróni, köszönjük szépen, és olyan jó lenne, ha így lenne, ahogy írtad! Mindennél jobban szeretném...

  Hankka, biztos, hogy én sem fogok tudni egynél megállni, szóval együtt indulunk meg a lejtőn :-) Nagyon szépen köszönjük a kedvességedet, jólesős... és a lányod egy tündér lehet! :-)

  Ági, olyan szerencsénk volt, végül nagyon szép időnk lett, elállt a szél és eső sem volt, úgyhogy az ég is velünk volt :-) Mindenképpen megosztom, már holnap! :-) Köszönjük szépen!

  VálaszTörlés
 15. Egy hete regisztráltam erre az oldalra; azóta minden nap újra átnézek mindent a blogodon, egyszerűen nem tudok betelni az ötleteiddel. Csodásak, nagyszerűek, minden remek:), nem kapok rá megfelelő szavakat:)! Gratulálok! Nagyon tetszik, ahogy Róla beszélsz (Ő), valamint a gyerekeidről (ezekkel az elnevezésekkel átértékelődtek) ....Csak csodálni tudlak! Türelmetlenül, kiváncsian, és nagy szeretettel várom az új ötleteid!

  VálaszTörlés
 16. Boldog Szülinapot ŐNEKI! :)Köszi az információkat - hobbyművészben össze-vissza is rendeltem magam; du. Aldi! köszi-köszi-köszi
  Ági

  VálaszTörlés
 17. Kedves Névtelen, nagyon örülök, hogy megszeretted a Kiflit! Remélem, ezek után sem fogok csalódást okozni neked :-) Gyere minél gyakrabban!

  Ági, nagyon szépen köszönjük, és remélem, rengeteg kinccsel és alapanyaggal gazdagodsz hamarosan :-)

  VálaszTörlés
 18. Sziasztok! Ma egy nagyszerű webáruházra bukkantam, ajánlom figyelmetekbe! Sok-sok-sok szalvétájuk van, és még számos mindenféle!
  http://szalvetabolt.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=30
  Üdv: S.Ildi

  VálaszTörlés
 19. Sziasztok!A siófoki ALDI-ban még akad néhány csomag kreatív cucc.A mintás kartonból én hoztam el az utolsót.:)

  VálaszTörlés
 20. Ildi, köszi szépen a tippet, körbenézek ott :-)

  Hajnal, köszönöm a helyzetjelentést, ezek szerint kapósak ezek a csomagok :-)

  VálaszTörlés