2012. május 11., péntek

Álmosan-nyáriasan


Tegnap elaludtam a laptop felett, úgyhogy félek,  igazán tartalmas bejegyzést most nem fogok tudni írni. :-)
Remélem, ti egy kicsit frissebbek vagytok, mert álmosnak lenni neeeeem jóóóó... főleg ha az embernek szemernyi esélye sincs egy kis szundikálásra, mert ebben az esetben az állásával játszik :-)
Azt hiszem, ma csak az fog segíteni rajtam, hogy valami régi, gyönyörű olasz városkába képzelem magamat, sőt magunkat, ahogy sétálunk a szűk kis utcákon, a fejünk fölött egymásnak kiabálnak át a mammák, a piazzán édes-krémes fagylaltot vásárlunk, a ristorantékből sült fokhagyma illata száll, és közben mindenfelé az az aranyszínű ragyogás, amit csak a mediterrán napsütés tud előidézni... az utcára kitett asztalkákon öblös borospoharak csillognak, bennük valami könnyű nyári bor, és minden-minden olyan békés...
3 megjegyzés:

 1. Múlt: nászút Olaszországban. Jelen: álmosságban veled tartok, hacsak az a tejeskávé nem segít, amit most szűrcsölgetek. Ami örök: U2 :o). Szóval már megint telibe találtál!

  VálaszTörlés
 2. Hamarosan blog-születésnap! Lesz játék? Vagy szabad kérdezni bármit Tőled? Vagy folytatódik a kottatündér története? Vagy mindhárom egyszerre? :-))) Kíváncsian várom!

  VálaszTörlés
 3. Kucorgó anyámkája, minden stimmel: Olaszország, álmosság, kávé, U2 - mondom én, hogy rokon lélek vagy :-)

  Ágnes, igen, hamarosan, kedves vagy, hogy számon tartod :-) Hú, nem is tudom, még nem gondolkodtam el ezen, de majd mostantól... de egyébként mindig lehet ám kérdezni bármit, igyekszem minden kérdésre válaszolni, úgyhogy csak kérdezz nyugodtan :-)

  VálaszTörlés